Източник и видео: Sportal.bgДоскорошният капитан на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев беше един от

...
Източник и видео: Sportal.bgДоскорошният капитан на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев беше един от
Коментари Харесай

Георги Илиев: Ако стана треньор, бих искал да водя Локомотив

Източник и видео: Sportal.bg

Доскорошният капитан на Локомотив (Пловдив) Георги Илиев беше един от футболистите, които през днешния ден получиха треньорския си лиценз УЕФА А от Треньорската школа.

Илиев, който е някогашен капитан и на Черно море, съобщи, че разумно не му липсва футбола, откакто беше деен играч до преди 30 дни и към момента се любува на почивката си.

" Засега не се виждам на пейката като треньор, само че ще забележим какво ще покаже бъдещето. Има някаква дребна носталгия, само че това си е време за отмора. Едва 30 дни съм отвън терена, сподели Илиев. На въпрос дали ще подаде документи и за ПРО лиценз, някогашният плеймейкър на Локомотив (Пд) и Черно море, отговори:

" Ако имам опция, бих се записал. Но към момента би трябвало да реша дали ще се насоча към треньорството. Може би в действителност там е бъдещето ми. А кой е тимът, който бих желал да повеждам!? Може би Локомотив (Пловдив) един ден е добър вид за мене ", сподели още варненецът.

Видео вижте ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР